Úvod » Mrazem sušená zmrzlina » ZMRZLINA BALENÍ sušené mrazem
Výhodné balení za výhodnout cenu! Už jste někdy ochutnali křupavou zmrzlinu? Ano čtete správně! Jako první v ČR nabízíme lyofilizovanou křupavou zmrzlinou. Zmrzlina je usušená mrazem, to znamená, že neroztaje! Výrazná chuť, křupavost a chutný vzhled. Naše lyofilizované zmrzliny jsou vyrobeny a zárověň lyofilizovány v ČR. Spojili jsme totiž síly s firmou Adria Gold, která již 30 let vyrábí ty nejkvalitnější zmrzliny.
Výhodné balení obsahuje Jogurtovou (bez lepku), Karamelovou (bez lepku), Kokosovou, Sušenkovou a Perníkovou (dostupné speciálně jen v tomto balení) zmrzlinu sušenou mrazem. V prodeji pouze 400 ks!
• pořádně křupavé kopečky zmrzliny
• zachování tvaru kopečku
• lyofilizováno a vyrobeno v ČR
• výhodné balení pěti zmrzlin
Mrazem sušená neboli lyofilizovaná zmrzlina vyniká svou křupavostí a výraznější chutí než v její původní podobě. Zmrzlina má zachovalý tvar kopečku přičemž je zároveň jako sušenka. Zmrzlina po procesu lyofilizace přijde o těměř půlku své váhy díky vysušení vody. Vše je dodáváno ve znovuuzavíratelném balení, tak aby se ke zmrzlině nedostala nežádoucí vlhkost a zůstala stále křupavá.
Mrazem sušená zmrzlina je skvělou součástí občerstvení na oslavách, vhodné i jako zajímavý dárek! :)
Tak, aby lyofilizace mohla proběhnout, je potřeba aby se čerstvá surovina hluboko zamrazila při teplotách -25 až -50 stupňů. Po zamražení surovin se postupně teplota zmenšuje spolu s tlakem. Snižování tlaku je velmi důležité, jelikož je potom možné vodu vypařovat i při 0 stupních. Při takto stanovených podmíkách lze vodu ze suroviny vypařit aniž by došlo k poškození, zmenšení tvaru či ztrátě vitamínů. Díky odpaření vody jsou suroviny krásně křupavé a mají daleko výraznější chuť.
Balení: | znovuuzavíratelný ZIP sáček pro dlouhodobé skladování | ||
Skladování: | do 25 °C, chraňte před vlhkostí vzduchu pomocí zipp uzávěru a před přímým slunečním zářením | ||
Trvanlivost: | 5 - 8 měsíců |
Bestsellery
Křupavá zmrzlina a kyselé kroužky