S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.

Objednávky nad 1499 Kč - doprava ZDARMA


Úvod » Mrazem sušené ovoce » SKOŘICOVÉ JABLKO sušené mrazem


        

SKOŘICOVÉ JABLKO sušené mrazem

Lyofilizováno ze 100% čerstvého ovoce

skladem

 

Hlídací pes

Jablka a skořice jdou k sobě! Proto jsme vymysleli recept k výrobě lyofilizovaných jablek ve skořici. Čerstvá jablka jsou lyofilizovaná spolu s domácím skořicovým sirupem. Vše je pak obaleno ve skořici. Neodolatelná pochoutka, která stojí za vyzkoušení. 

 

•   domácí skořicový sirup

 

   zachování téměř veškerých živin

 

   lyofilizováno v ČR

 

   z čerstvého ovoce

 


1x
Číslo produktu: 4424
naše cena:
159 Kč

do košíku:
  ks  

Něco málo o produktu :)

Mrazem sušené neboli lyofilizované ovoce vyniká svou křupavostí a mnohem výraznější chutí než v jeho původní podobě. Tento proces zachová veškeré živiny, které ovoce obsahuje. Naše mrazem sušené ovoce vstupuje do procesu lyofilizace 100% čerstvé, nikoli zmražené, tak jak to bývá zvykem. Výhodou lyofilizace čerstvého ovoce je ta, že zachová svůj vzhled (téměř k nerozpoznání od čerstvého ovoce), zvýrazní chuť a vůni. 

Na 100 g lyofilizovaného jablka je použito cca 550 g čerstvých jablek. Vše je lyofilizováno zde v ČR, nikoli v masových sušírnách. Vše je dodáváno ve znovuuzavíratelném balení, tak aby se k ovoci nedostala nežádoucí vlhkost a zůstalo vše stále křupavé. 

 

Náš tip! 

Mrazem sušené ovoce je skvělým doplňkem do kaší či ozdobou pro různé dezerty :)

 

Jak celý proces lyofilizace probíhá?

Tak, aby lyofilizace mohla proběhnout, je potřeba aby se čerstvá surovina hluboko zamrazila při teplotách -25 až -50 stupňů. Po zamražení surovin se postupně teplota zmenšuje spolu s tlakem. Snižování tlaku je velmi důležité, jelikož je potom možné vodu vypařovat i při 0 stupních. Při takto stanovených podmíkách lze vodu ze suroviny vypařit aniž by došlo k poškození, zmenšení tvaru či ztrátě vitamínů. Díky odpaření vody jsou suroviny krásně křupavé a mají daleko výraznější chuť.

 

Složení:

Lyofilizovaná jablka, skořice a skořicový sirup. Mrazem sušená skořicová jablka jsou složena ze 100% čerstvého ovoce bez konzervantů, barviv a jiných látek. Může obsahovat stopy mléka, lepku, skořápkových plodů a sóji.
 
 

Výživové hodnoty


            Lyo stav na 100g
Energie: 1496 kJ / 352 kcal
Tuky: 2,2 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,55 g
Sacharidy: 80,9 g
- z toho cukry: 80 g
Bílkoviny: 2,2 g

 

Parametry

Surovina: Jablka se skořicí
Hmotnost: 42 g
Balení: znovuuzavíratelný ZIP sáček pro dlouhodobé skladování
Skladování: do 25 °C, chraňte před vlhkostí vzduchu pomocí zipp uzávěru a před přímým slunečním zářením
Trvanlivost: 5 - 8 měsíců

Nejprodávanější

Vytvořeno systémem www.webareal.cz

YjE0ZDZ
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: